Mogelijkheden

Alle mogelijkheden voor u op een rij:

Bij ons kies je de scooter- of bromfietsverzekering die jij wilt. Wij bieden je drie verschillende verzekeringsvormen, alle drie met een supervoordelige premie. Daarnaast zijn er extra dekkingen mogelijk tegen een zéér voordelig tarief.

Dekkingsoverzicht bromfietsverzekering

WA bromfietsverzekering

Als eigenaar van een motorvoertuig bent u wettelijk verplicht uw brommer/scooter te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dit betekent dat u gedekt bent voor schade die uw brommer/scooter aan een ander toebrengt. U bent niet gedekt voor de schade aan uw eigen brommer/scooter bij een ongeval waarbij u de schuldige partij bent of bij schade door een onheil zonder tegenpartij (bijvoorbeeld storm en diefstal).

Diefstal

Bij bromfiets, snorfiets, brommobiel vergoeden wij de aanschafwaarde als u de eerste eigenaar bent en het voertuig niet ouder is dan 12 maanden. Is het voertuig ouder dan 12 maanden? Dan vergoeden wij het verzekerd bedrag. U krijgt de dagwaarde uitgekeerd als u niet de eerste eigenaar bent.

Track & Trace systeem

Heeft u een Bromfietsverzekering van afgesloten? En heeft u de bromfiets ook nog beveiligd met een track & trace-systeem? Dan krijgt u een aantal kortingen.

  • U krijgt een korting van 10% op de dekkingen Diefstal én Diefstal en Aanrijding;
  • Ook krijgt u een korting van € 125,- op uw eigen risico wanneer uw bromfiets wordt gestolen.

Aanvullende mogelijkheden

Verhaalsrechtsbijstand

Heeft u een aanrijding met iemand anders? En is de andere partij aansprakelijk? Dan krijgt u met deze dekking hulp bij het terugkrijgen van de kosten. Het verhalen van kosten wordt geregeld  met de andere partij.

Ongevallenverzekering voor opzittenden

Heeft u een ongeval waarbij u overlijdt of blijvend invalide raakt? Dan krijgt u een vergoeding. Bij overlijden wordt maximaal € 3.000,- vergoed, bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000,-. Bijvoorbeeld voor zorgkosten of als u geen salaris krijgt doordat u niet kan werken.

Schade aan je bromfiets

Schade aan uw voertuig is verzekerd. Daarnaast zijn uw helm en kleding, tot een maximum van € 350,- verzekerd als uw voertuig bij de schadeoorzaak betrokken is.

Pechhulp

Met de Pechhulpdekking bent u verzekerd van hulp bij mechanische pech. Deze dekking wordt uitgevoerd door de ANWB.